Kalastus

Kalastuksessa panostamme laajaan valikoimaan laatumerkeillä. Oikea perho tai viehe yhdistettynä huippusiimaan takaavat hyvän saaliin. Parhaat kelat ja vavat antavat ihanteellisen tunteen tärpeistä kunnon väsytyksiin.

Haluamme antaa mahdollisuuden monipuoliseen kalastamiseen vuoden jokaisena päivänä. heittämällä perhoa, vetämällä uistinta, uittamalla verkot jään alle, hakemalla pilkit veneeseen tai vaikka juhannuspilkille tunturiin.


www.simmsfishing.com
www.rioproducts.com
www.orvis.com
www.abu-garcia.com
www.rapala.fi
www.hardyfishing.com

Kalastus

Kalastus on yksi suosituimmista harrastusmuodoista ja vapaa-ajanviettotavoista, eikä suotta, niin monien aktiivikalastajien harrastushan on alkanut jo pienenä ensimmäisillä mato-ongintareissuilla vanhempien tai isovanhempien seurassa. Sieltä saatu onnistumisen ilo ja riemu on "koukuttanut" monet meistä tämän hauskan ja leppoisan harrastuksen pariin. Kalastus tarjoaa Sinulle oivan mahdollisuuden rentoutua luonnon keskellä ja kokea luonto ja ympäristö sen kaikessa kauneudessaan. Voiko hienompia hetkiä kalastaja viettää, kuin nähdä kalan nousevan tavoittelemaan pinnalla kelluvaa pintaperhoa, ongenkohon katoavan lammenpinnalta, kuulla räikän ujelluksen uistellessa tai nähdä välkkyvät kyljet verkkoja kokiessa.

Haluamme osaltamme auttaa ja opastaa Sinua välinehankinnoissa onnistuneisiin ja mieleenpainuviin hetkiin kalavesillä läheistesi kanssa.

Kireitä siimoja!
t. Jukka Karhunjäljiltä