Metsästys

Metsästyksessä valikoimamme kunnioittaa jokaista metsämiestä ja -naista. Patruunavalikoimastamme löydämme Sinulle luodikkoon tarkan ja tehokkaan patruunan tai haulikkoon sopivan kuvion kaikelle riistalle. Patruunanjälleenlatausta varten meiltä löytyvät myös penkit ja komponentit.

Lisäksi kerromme, millä välineillä saat aseesi puhtaiksi, kestämään kulutusta ja helpottamaan kuljetusta hyvin suojattuna. Tarkkoihin havaintoihin tarvitaan myös hyvät kiikarit. Huollamme myös aseesi puhtaaksi kaikilla aseseppää vaativilla tehtävillä.

"Aseen arvo ei laske koskaan"


www.hjorth.fi
www.remes.fi
www.eloranta.fi
www.teuvolouhisola.fi
www.merkel-waffen.de
www.kahles.at
www.chevalier.se
www.lechameau.fr
www.leupold.com
www.sako.fi
www.lapua.com
www.nordis.fi

Metsästys

On hienoa huomata, että ehkä maailman vanhimmaksi väitetty laji eli metsästys on saanut uuden ja entistä paremman arvostuksen tämän päivän Pohjolassa. Pitkät perinteet omaava ruuan hankintamuoto ja nykyaikainen luonnossa nautiskelu on yhdistynyt hienolla tavalla. Metsästyshetkeen omanlaistaan jännitystä voi saada koiralla, naakimalla, matkimalla tai vaikka odottamalla kuville sopivaa kohdetta tähtäimeen.

Me Karhunjäljen edustajat korostamme, että metsästyksessä kuten kaikissa eräharrastuksissa onnistumisen tunne syntyy silloin, kun jokainen löytää itselleen sopivan tavan pyydystää ja liikkua luonnossa. Haluamme kannustaa Teitä kaikkia rohkaisemaan myös ystävänne ja kaverinne viemällä heidät metsään. Juuri Sinun opastuksella ja ohjauksella voi jokainen löytää luonnosta sen, mitä me emme pysty kotona kertomaan. Omakohtaiset kokemukset osoittavat todellisten ystävyyssuhteiden syntyvän retkellä.

Hienoja jahtiretkiä!

t. Jaakko Karhunjäljiltä